Back to the top

Testimonials

The Monkeyz 1

Testimoniale

Cele mai recente testimoniale

Ce impresie ti-a lasat trupa noastra?

Cele mai recente testimoniale

  Am colaborat cu trupa The Monkeyz pentru nunta noastra, iar acum scriu acest review din tot sufletul: trupa este extraordinar de profi si de implicata! Am discutat despre playlist, ne-au incorporat toate melodiile preferate, au fost flexibili si atenti. Mihai (solist) si Vali (dj) ne-au raspuns la toate intrebarile, ne-au asigurat ca ne vom simti super bine si ca nu vom uita petrecerea. Asa a fost!
  In timpul nuntii ma opreau prietenii sa imi spuna ca trupa este “super misto!”. Oamenii acestia merita toate multumirile pentru atmosfera faina pe care o asigura.
  Multumim tuturor celor 10 membrii ai trupei The Monkeyz!Simona Sim

  5 out of 5

  Recomand de mii de ori trupa THE MONKEYZ pentu show-ul minunat, de neuitat, apreciat de toti. Colaborarea cu trupa a fost extraordinara, sunt profesionisti desavarsiti si stiu sa-ti intuiasca nevoile si preferintele.
  Solistul, Mihai, este un om fantastic, talentat, carismatic, plin de energie, aproape de invitati si care creeaza o atmosfera placuta, apreciata.
  Muzica lor si vocile solistilor sunt de neratat, tin oamenii pe ringul de dans, transmit energie si bucurie.
  Va recomandam trupa THE MONKEYZ pentru o petrecere reusita, extraordinara.Corina Stoian

  5 out of 5

  Noi am avut o nunta restransa si l-am avut doar pe Mihai ca interpret. Insa a facut cat 10.
  Este un adevarat entartainer! Cat a fost el pe scena nu a stat nimeni jos.
  A interactionat mult cu invitatii si a transmis un vibe foarte bun.
  Indiferent de stilul muzical interpretat, toata lumea s-a distrat, cantat, dansat!
  L-am recomandat unor prieteni unde a fost cu trupa si a facut si acolo de asemenea senzatie!
  Cu orice ocazie o sa ii recomand mai departe! Nu ezitati sa ii contactati, nu o sa fiti dezamagiti!Nicoleta Munteanu

  5 out of 5

  Aș dori să împărtășesc câteva gânduri despre experiența noastră cu The Monkeyz, band-ul pe care l-am la nunta noastră. Fără îndoială, ei au fost unul dintre punctele culminante ale evenimentului și au contribuit în mod semnificativ la crearea unei atmosfere de neuitat.
  Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea invitaților noștri a fost copleșitor, iar acest lucru se datorează în întregime implicării și talentului excepțional al formației. The Monkeyz nu s-au limitat doar să cânte, ci au fost cu adevărat parte din eveniment, transformându-l într-o experiență memorabilă atât pentru noi, cât și pentru toți cei prezenți. În plus față de energia lor contagioasă și de abilitatea lor de a menține petrecerea în plină desfășurare, trebuie să subliniem și natura lor extraordinară ca oameni. Ne-am simțit în compania lor ca și cum ne-am fi cunoscut de o viață întreagă, iar acest lucru a adăugat cu siguranță o notă specială la întreaga experiență.
  I-am recomandat mereu pana acum și vom continua să o facem, pentru că merită!Alin Gheorghe

  5 out of 5

  We had a beautiful wedding in Bucharest. The Monkeyz 🙈 🎶 🎙️ 🎸 🥁 were our awesome band👏 😎. Everyone loved it. Amazing 🤩 live music as well as a super cool DJ. We high recommend them to get your party 👯 going wild! Cheers 🍻 again for a wonderful wedding 💒 👰 🎩 ❤️ 5 stars 🤩 recommendation!Iulia & Samuel

  5 out of 5

  Pornind de la premisa că atât eu, cât și soția mea eram și am rămas exigenți în materie de alegeri, opțiunea pentru Mihai și colegii lui, am luat-o după verificări destul de minuțioase. Înainte de repertoriu, ne-a interesat măsura în care artiștii reușesc să cunoască rapid publicul cărora le va încânta auzul. Ne mai interesa versatilitatea artiștilor și capacitatea lor de a se adapta rapid la orice schimbare de-a lungul evenimentului. La fel, aptitudinea artiștilor de a intui rapid gusturile muzicale ale celor pe care îi vedeau pentru prima dată. Toate acestea condiționau muzica, atmosfera și schimbările de registru. Mihai și colegii lui nu numai că au împlinit toate cele de mai sus. Nu numai că repertoriul muzical și atmosfera creată au fost deosebite dar, au mai adăugat ceva mai rar întâlnit. Bucuria de a cunoaște astfel de artiști, care să îsi lase amprenta asupra ta fără acel spirit mercantil neplăcut. Mulțumim pentru ceea ce ne-ați oferit nouă și invitaților noștri!Nuntă Dorin & Roxana 27.05.2023

  5 out of 5

  E greu de spus în cuvinte ce momente ne-au oferit la evenimentul nostru această super echipă de talentați, însă ce putem spune e ca sunt de nota 💯!
  Sunt niște cântăreți care știu și simt să facă show, iar asta ne-a ajutat să ne relaxăm și noi la evenimentul nostru pentru ca toată lumea invitata a fost mereu pe ringul de dans💃🏼 🕺🏻.
  A fost de excepție, jos pălăria 🎩, sunteți minunați!Georgiana & Cristi

  5 out of 5

  Multumim Mihai, pentru buna comunicare in vederea pregatirii petrecerii, pentru alegerea pieselor, pentru atmosfera din seara evenimentului!
  Ati fost autentici, fiecare pune suflet in ceea ce face, iar asta se vede si transmite usor. Impreuna ati reusit sa dati un ton natural si cursiv intregului eveniment, iar pentru asta va suntem recunoscatori.
  Va recomandam cu drag, pentru petreceri de neuitat! ❤️Madalina M

  5 out of 5

  Cea mai energica trupa! Au trecut prin toate genurile, am cantat cu ei, am dansat cu ei pana la epuizare. Mihai si Laura sunt solisti exceptionali. Cu drag mi-as dori sa ne revedem. Succes trupei in continuare!Mihai Adrian

  5 out of 5

  Mihai e un artist complet. L-am intalnit acum cativa ani la un eveniment iar show-ul facut a fost memorabil. Recomand pentru petreceri si cantari de neuitat cu distractie la maxim 🙂Elena O.

  5 out of 5

  Copyright ©2023 All rights reserved